L E S E N C E M A J O R

A Majorról

Lesence Major - Egy csipetnyi Badacsony 1711 óta

Rusztikus romantika a nyugalom szigetén. Lesence Major egykori malomépületének méteres falai több száz éves múltra tekintenek vissza, - a patinás ihletet teremtő enteriőr, a zegzugos szobák elbűvölő egyénisége, az apró részletekben megvillanó korok és kultúrák igézete - a stílusos pihenés világába hívogat. Lesence Major és környezete szépsége a gyönyörű Balaton-felvidéket tükrözi, itt, a hazai természet legszebb kincseinek ölén, a Balaton-felvidéki hegyek ölelésében a lejtők hangulatát, ízeit, színeit, szerelmeit élhetjük át. Séta a kertben, wellness-élmények a finn szaunában,egy frissítő úszás a beltéri medencében, csendes beszélgetés egy pohár balatoni bor mellet, pihentető alvás a ház hatalmas falainak védelmében,- és megújult önmagunkra ébredünk. Reggel házias ízek, helyi termelők friss gyümölcsei, lekvárjai, sajtjai, fűszerei várnak, - és egy csipetnyi badacsony ízvilág A Major semmihez nem fogható vonzereje nehezen engedi elaz ideérkezőt, akit a környékbeli hegyek-völgyek csalogatnak a táj további kincseinek felfedezésére. Fenn, a Sümegi vár csúcsán, a Tapolcai barlang vizének mélyén, a szigligeti hegy vulkanikus kúpján, a Balaton közepén azonban újabb kalandok , újabb élmények várnak ránk. Végül e táj dallamát és ízeit örökre a szívünkbe zárva, jóleső fáradtsággal térünk vissza a Major intim világába, a házba, mely kitárt karokkal várja, és szeretettel öleli magához a pihenésre vágyó utazót.
a

Elsőhelyen a pihenés

Lesence Majorban töltött napok alatt minden adott a pihenésre. Csend, nyugalom, természet és finom falatok teszik tökéletessé a nálunk töltött időt

a

Ingyenes lemondás*

Közbejött valami? Nem gond, olvassa el lemondási feltételeinket!

Csillagfényes éjszakák

Távol a nagyvárosok zajától az éjszaka fényei karnyújtásra vannak. Romantikus éjszakák, egy pohár balatoni bor, nagyszerű kikapcsolódás.

a

Többfajta fizetési lehetőség

Szállás és étkezés kifizetésére bankkártyával, készpénzzel, SZÉP Kártyával is lehetőségük van. Ahogy a legkényelmesebb Önöknek!

Tökéletes elhelyezkedés

Balaton-felvidék központjába, a Badacsony, a Káli-medence és a Balaton közelében minden adott a gondtalan kikapcsolódáshoz.

a

Egyedi ajánlatok

Egyedi elképzelése van? Csapattal érkezne? Esküvőjüknek keresnek ideális helyszínt? Keressenek minket bizalommal!

...és mit csinálhatunk a közelben?

A gyönyörű Balaton-felvidék ezer arca, a magyar Toscána, rengeteg felfedezni való csodát rejt Lesence Major a Badacsony lábánál fekszik az északi part egyik legszebb részén. Az év egészében rengeteg program, kulináris élvezet, bor kóstolás és szabadtéri program közül tudnak választani, ezzel téve felejthetetlenné az itt töltött időt. Próbálunk segítséget nyújtani, ötletet adni, a rengeteg lehetőségből, de az igazi felfedezés Önre vár!
h1-img-03

"Legjobb hely egy kis elvonulásra"

Tökéletes hely egy csendes romantikus hétvégéhez vagy akármikor. A különféle szobák hangulata nagyon különleges és barátságos. A vendéglátás nagyon kedves és segítőkész, az egész hely egyszerűen egy rejtett paradicsom a vidék közepén, és csak néhány perc autóútra a Balaton legszebb strandjaitól, nagyszerű pincészeteitől és gyönyörű kastélyaitól.

Vanda B 2016 Aug

"Csodás hely, szuper vendéglátás"

A környezet elbűvőlő. A tulajdonos mindent megtett a kényelem és kiváló hangulat érdekében. Akivel mindazonáltal nagyon jókat lehetett beszélgetni. Az ablakunk alatt csörgedezett a patak, a levegő csodás. Aki egy kicsit ki akar szabaduni abból a malomkerékből, amiben nap mint nap mozog tökéletes helyszín. A reggeli csodás, igazi házias ízek elevenedtek meg előttünk. A szállás bájos, magával ragadó hangulata van.

hevesitunde 2017 Feb

h1-img-05

"Traumhaft schön!"

Wir waren zu zweit ( plus Hund) da. Es ist ziemlich schwer zu finden, aber die suche hat sich rentiert. Personal ist super nett und aufmerksam, Frühstück ist in Ordnung, Essen ist ausgezeichnet. Weinauswahl traf auch mein Geschmack. Unser Zimmer war liebevoll eingerichtet, und sauber.

Hans J. 2014 aug