L E S E N C E M A J O R

Házirend a Majorban

Lesence Major házirend

Kedves Vendégünk!

Szeretettel üdvözöljük a Lesence Majorban!

Házirendünk célja, hogy minden vendégünk a legnagyobb nyugalomban tölthesse el pihenését, ezért kérjük az alábbiak betartását!

 1. Szobája az érkezés napján 15 órától az elutazás napján 10 óráig áll rendelkezésére. Amennyiben úgy tervezi, hogy a Lesence Majort (a továbbiakban: Major) 10 óra után kívánja elhagyni vagy tartózkodását szeretné meghosszabbítani, szándékát kérjük, lehetőség szerint előre, de legkésőbb érkezéskor jelezze Noéminek vagy Balázsnak. A lefoglalt szobákat 20 óráig tartjuk fent, amennyiben ennél későbbre tervezi érkezését, kérjük, szíveskedjen előre tájékoztatni bennünket.

 2. Early check in: Reggeli érkezés esetén, az előző éjszakára érvényes teljes ár kerül felszámításra. Szabad kapacitás függvényében 12 óra utáni érkezés esetén: 1820.- HUF / óra/ szoba.

 3. Late check out: 11 óráig térítésmentes, a továbbiakban szabad kapacitás függvényében minden megkezdett óra 1 820.- HUF /óra/ szoba. Korai bejelentkezést és késői kijelentkezést szabad kapacitás függvényében, előzetes egyeztetés alapján tudunk biztosítani.

 4. Szeretnénk, ha vendégeink az adminisztrációra fordított időt le tudnák csökkenteni, ezért javasoljuk, hogy már bejelentkezéskor egyeztesse a házigazdával, hogy számláját miként kívánja rendezni, ezáltal is segítve, gördülékenyebbé téve a kijelentkezést. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egy szobához egy szobakulcsot tudunk kiadni, melynek esetleges elvesztése esetén pótdíjat kell felszámolnunk.

 5. Azért hívtuk életre a Majort, hogy tökéletes pihenést, kikapcsolódást nyújthassunk vendégeinknek. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. 22 óra után kérjük, fokozottan figyeljenek erre.
 6. A Majorhoz őrzés nélküli, fedett, szabadtéri parkoló tartozik. A gépjárműért, illetve a benne elhelyezett tárgyakért a Major nem tud felelősséget vállalni. Amennyiben szeretné értéktárgyait biztonságban tudni, kérjük, használja a Major központi széfjét, amely térítésmentesen áll rendelkezésére, ennek használatával kapcsolatban forduljon bizalommal Noémihez vagy Balázshoz. A szobákban hagyott értéktárgyakért a Major nem vállal felelősséget.
 7. A szobaár magában foglalja a Major wellness medencéinek és szolgáltatásainak használatát. A wellness részleg és a medence zavartalan és biztonságos használata érdekében kérjük, tartsa be az alábbi szabályokat: Szabadtéri bio tó használat: Nyitvatartási idő: Június 01 – augusztus 31. 08:00 – 20:00 óra közötti időszakban. Beltéri fedett fűtött medence és annak társ egységei, mint a finn szauna és 3 személyes fűtött pezsgőfürdő Nyitvatartási idő: január 01 – december 31. 10:00-18:00 óra. A medencéket és annak társ egységeit 12 év alatti gyermek csak szülői felügyelettel használhatja. A medencéket és annak társegységeit alkohol, drog hatása alatt használni szigorúan TILOS! A vizes területeken (medence, wellness) elektronikai eszközök használata TILOS! A medencében és medence körül étkezni tilos, italokat pedig kizárólag műanyag poharakból engedélyezett fogyasztani. A poharakért kérjük, forduljon Noémihez vagy Balázshoz! A medence és a jakuzzi környezete vizes, csúszós, mely fokozott figyelmet igényel. A medencékhez nem tartozik úszómesteri felügyelet, így azt mindenki kizárólag saját felelősségre használhatja. A medence használatakor kérjük, legyenek tekintettel a többi vendég nyugodt pihenésére. Szauna használat: A szaunát mindenki csak saját felelősségre használhatja! A 14 éven aluli gyermekek számára a szauna használata nem ajánlott! A 16 év alatti gyermekek szülő, illetve felnőtt kísérete és állandó felügyelete mellett és felelősségére vehetik igénybe a szaunát. A szaunában az egészséges embereknek ajánlott leghosszabb egybefüggő tartózkodási idő 8-15 perc. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a szaunában a padlózat erősen nedves lehet, ezért fokozottan figyeljenek a csúszásveszély miatt! A szaunába törékeny tárgyat (üveget, poharat, stb.), vagy bármely más balesetet, sérülést előidézhető dolgot bevinni szigorúan tilos!
 8. A Majorban a megrendelt szolgáltatás függvényében naponta kétszer biztosítunk étkezést, ezek időpontjai az alábbiak: Reggeli: 8:30 és 10:30 között Vacsora: 18:00 és 21:00 között A félpanziós ellátás a reggelit és a három fogásos vacsorát foglalja magában. Ebéd: 12:00 és 15:00 között Az ebédlapért kérjük forduljon Noémihez vagy Balázshoz. Saját étel és ital behozatala nem megengedett.
 9. Szeretnénk tájékoztatni, hogy a hatályos törvények értelmében a 18. életévüket be nem töltött vendégek nem fogyaszthatnak szeszesitalt a Major területén.
 10. Szeretnénk nyomatékosan felhívni a figyelmét, hogy mindannyiunk biztonsága érdekében a szobákban főzés, vasalás, dohányzás, füstölő- és gyertyagyújtás, a télikert területén található kandalló használata, valamint minden további tűz- és balesetveszélyes tevékenység szigorúan tilos! A Major nemdohányzó szálláshely, így dohányozni csak az arra kijelölt helyeken – a szabadtéri teraszokon – lehet. Aki a házirend eme pontját nem tartja tiszteletben, az 50 000 Ft megtérítésére kötelezhető a Major felé. Az okozott kár súlyosságának függvényében ez az összeg változhat.
 11. Kérjük, a Major épületeiben elhelyezett kézi tűzjelző berendezéseket szigorúan csak indokolt esetben használja. Szeretnénk tájékoztatni, hogy az indokolatlan használatból eredő, a szállás területén okozott károkért annak okozója, vagy törvényes képviselője anyagi felelősséggel tartozik.
 12. Kérjük, amennyiben bármilyen műszaki, technikai problémát észlel, haladéktalanul jelezze Noéminek vagy Balázsnak személyesen vagy telefonon, hogy az elhárításáról minél hamarabb intézkedhessünk.
 13. A Major alsó szintjén, a közösségi területeken térítésmentesen vehető igénybe a vezeték nélküli internet csatlakozási szolgáltatásunk (WiFi). A jelszóval kapcsolatban érdeklődjön Noéminél, Balázsnál vagy a pulton kihelyezett kiírás is segítségül szolgál.
 14. Vendégeink számára az kisálatok térítésmentesen teljes felelősségvállalás mellett hozhatóak, amennyiben az a sajnálatos esemény állna fent, hogy a kisállat anyagi kárt okozott a berendezésben vagy a többi vendég nyugalmában, az ezzel járó kompenzációs anyagi kötelezettséget a kisállat gazdája vagy a szoba foglalója viseli.
 15. A normál szobaár a következő szolgáltatásokat tartalmazza: Szállás reggeli ellátással, a Major wellness korlátlan használata, Szabadtéri parkoló használata, Internet csatlakozási lehetőség a földszinti közösségi terekben. Térítés ellenében az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe: Mosatás és vasalás, Kerti pavilon bérlése, Programszervezés nagyobb társaságok, cégek számára Éttermi vendéglátás, Étterem és Bár nyitvatartási ideje: Mindennap 8:30 és 21:30 között a Major Wellness nyitvatartási ideje: Mindennap 10:00 és 18:00 között.
 16. Nagyon szívesen vesszük visszajelzését szolgáltatásainkkal, kollégáinkkal kapcsolatosan, hiszen vendégeinktől tudunk a legtöbbet tanulni, hogy szolgáltatásainkat az Önök igényei szerint tovább tökéletesíthessük és bővíthessük. Észrevételeit kérjük, a téli kertben található Vendégkérdőíven jelezze. Előre is köszönjük segítségét!

Amennyiben a Házirendben leírtak nem valósulnak meg, kénytelenek vagyunk a tartózkodás teljes ellenértékének megfizetése mellett a foglalást visszamondani vagy Önt a szálláshely korábbi elhagyására felszólítani. A Házirend által nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadók. Vitás kérdésekben a felek a Városi Bíróság kizárólagos illetékességét kötik ki. Kérjük, esetleges panaszát, észrevételét itt tartózkodása alatt jelezze, ugyanis csak ebben az esetben tudjuk figyelembe venni, illetve ha szükséges, kompenzálni. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben a fentieken túl kérdése merül fel, kérjük, forduljon bizalommal Noémihez vagy Balázshoz, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére. Kellemes időtöltést és jó pihenést kívánunk!

A Major Csapata:

Noémi, Balázs, Hanna és Nimród

a

Magas elvásárok

Nekünk vendégeink kényelme és az itt töltött idő alatt adott pozitív visszajelzés a legfontosabb.

a

Ingyenesen törölheti foglalását

Amennyiben közbejött valami akkor ingyenesen törölheti foglalását a megadott idővel az érkezése elött. Kérjük, hogy nézzék meg foglalási szabályzatunkat a részletekért.

Be és Kijelentkezés

Szobája az érkezés napján 15 órától az elutazás napján 10 óráig áll rendelkezésére. Amennyiben úgy tervezi, hogy a szállást 10 óra után kívánja elhagyni kérjük, jelezze Noéminek.

a

Több féle fizetési mód

Szállodánkban több féle fizetéis módot elfogadunk.Akár, banki utalás, bankkártya, mind a három fajta SZÉP kártya áll rendelkezésére, mi elfogadjuk.

Legjobb elhelyezkedés

A gyönyörű Balaton-felvidék ezer arca, a magyar Toscána, rengeteg felfedezni való csodát rejt és a Lesence Major pont a közepén helyezkedik el, így minden látványosság könnyen elérhető.

a

Egyedi ajánlatok

Egyedi ajánlatokért keressenek minket esküvők, csoportok, céges rendezvények vagy egyéb különleges kérésekkel.

Látványosságok a közelben

Lesence Major a Badacsony lábánál fekszik az északi part egyik legszebb részén. Az év egészében rengeteg program, kulináris élvezet, bor kóstolás és szabadtéri program közül tudnak választani, ezzel téve felejthetetlenné az itt töltött időt. Próbálunk segítséget nyújtani, ötletet adni, a rengeteg lehetőségből, de az igazi felfedezés Önre vár!
h1-img-03

"Legjobb hely egy kis elvonulásra"

Tökéletes hely egy csendes romantikus hétvégéhez vagy akármikor. A különféle szobák hangulata nagyon különleges és barátságos. A vendéglátás nagyon kedves és segítőkész, az egész hely egyszerűen egy rejtett paradicsom a vidék közepén, és csak néhány perc autóútra a Balaton legszebb strandjaitól, nagyszerű pincészeteitől és gyönyörű kastélyaitól.

Vanda B 2016 Aug

"Csodás hely, szuper vendéglátás"

A környezet elbűvőlő. A tulajdonos mindent megtett a kényelem és kiváló hangulat érdekében. Akivel mindazonáltal nagyon jókat lehetett beszélgetni. Az ablakunk alatt csörgedezett a patak, a levegő csodás. Aki egy kicsit ki akar szabaduni abból a malomkerékből, amiben nap mint nap mozog tökéletes helyszín. A reggeli csodás, igazi házias ízek elevenedtek meg előttünk. A szállás bájos, magával ragadó hangulata van.

hevesitunde 2017 Feb

h1-img-05

"Traumhaft schön!"

Wir waren zu zweit ( plus Hund) da. Es ist ziemlich schwer zu finden, aber die suche hat sich rentiert. Personal ist super nett und aufmerksam, Frühstück ist in Ordnung, Essen ist ausgezeichnet. Weinauswahl traf auch mein Geschmack. Unser Zimmer war liebevoll eingerichtet, und sauber.

Hans J. 2014 aug